Verhalen

Simon Jan Fokkema

Migration Designer
Wat ik heel leuk vind zijn de echt complexe problemen. Problemen die creativiteit nodig hebben om op te lossen. En waar je ook echt ervaring voor nodig hebt. Dat voelt de klant ook - zo laat je ook je waarde zien.

Jan Willem van der Paauw

Migration Designer
Ik werk in relatief kleine projectteams van vier à zes personen. Dit maakt het knus en lekker overzichtelijk. Er is een goede structuur in wie wat doet en hoe we onze projecten draaien. Dit maakt het werk voor mij fijn omdat ik me echt kan focussen op het werk.

Roy Driessen

Project Manager
De dynamiek van een project geeft me iedere keer de energie om het tot een goed einde te brengen. Met een pragmatische stijl vind ik een weg die werkt voor het team, de klant en natuurlijk het resultaat.

Jack de Frankrijker

Migration Designer
Wat ik zo leuk vind aan werk is dat migratie designer veel breder is dan alleen het maken van ontwerpen. Je denk met de architect en de consultant en de (lead)ontwikkelaar en de klant in het analyse traject mee bij het bepalen van de strategie voor de migratie.

Uitgelichte vacatures

Security Officer

Wil je werken bij een bedrijf waar zeer hoge eisen aan de informatiebeveiliging gesteld? Waar je niet alleen intern werkt maar ook direct met klanten afspraken maakt? Heb jij een aantal jaren ervaring als Security Officer? Neem je graag de integrale verantwoordelijkheid voor informatiebeveiliging?
Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Lees meer >

Projectmanager

Als Projectmanager speel je een essentiële rol in het waarborgen van een succesvolle datamigratie en het tevredenstellen van onze klanten. Je hebt de touwtjes in handen als het gaat om het organiseren van jouw project; projectvoorbereiding, structurering, implementatie en beheer. Net zo belangrijk is je vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met zowel je teamleden als de klant.

Lees meer >

Traineeship Migration Designer

Werken bij een bedrijf waar innovatie onderdeel is van de missie? Waar je een productvisie kan ontwikkelen en uitvoeren? Waar je samen kan werken met de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >

Migration Designer

Werken bij een bedrijf waar je je elke dag kan vastbijten in complexe migratiepuzzels? Waar je samen kan werken en leren van de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >

Data Migration Engineer

Ben jij een technische dirigent die complexe systemen naadloos kan laten samenklinken? Heb je een passie voor het werken met SQL-query’s en ben je nauwkeurig, zelfstandig en ook in staat om goed in een team te functioneren? Dan hebben wij een fantastische functie voor jou in ons groeiende bedrijf!

Lees meer >

Principal Migration Consultant

Wil je werken bij een bedrijf dat het beste uit zichzelf haalt? Waar je zelfstandig of met collega’s werkt aan de voorbereiding en realisatie van datamigratie projecten? Heb jij een aantal jaren ervaring als Principal Migration Consultant? Ben jij graag de schakel tussen de klant en het migratie project? Werk je graag op het snijvlak van commercie en inhoud? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Lees meer >