Verhalen

Migration Designer

Monique Duizer

Monique is migratiedesigner met een achtergrond in technische bedrijfskunde en psychologie. Ze heeft een bijzondere passie: werken met haar reddingshond!

Lees meer >
Migration Designer

Jan Willem van der Paauw

Ik werk in relatief kleine projectteams van vier à zes personen. Dit maakt het knus en lekker overzichtelijk. Er is een goede structuur in wie wat doet en hoe we onze projecten draaien. Dit maakt het werk voor mij fijn omdat ik me echt kan focussen op het werk.

Lees meer >
Project Manager

Roy Driessen

De dynamiek van een project geeft me iedere keer de energie om het tot een goed einde te brengen. Met een pragmatische stijl vind ik een weg die werkt voor het team, de klant en natuurlijk het resultaat.

Lees meer >
Migration Designer

Jack de Frankrijker

Wat ik zo leuk vind aan werk is dat migratie designer veel breder is dan alleen het maken van ontwerpen. Je denk met de architect en de consultant en de (lead)ontwikkelaar en de klant in het analyse traject mee bij het bepalen van de strategie voor de migratie.

Lees meer >

Uitgelichte vacatures

Solution Architect

Ben jij een architect met een passie voor datamigraties en innovatieve oplossingen? Wil je werken in een dynamische omgeving waar jouw expertise impact heeft op zowel ons team als onze klanten? Data eXcellence biedt jou de kans om deel uit te maken van ons toegewijde team als solution architect.

Lees meer >

Security Officer

Wil je werken bij een bedrijf waar zeer hoge eisen aan de informatiebeveiliging gesteld? Waar je niet alleen intern werkt maar ook direct met klanten afspraken maakt? Heb jij een aantal jaren ervaring als Security Officer? Neem je graag de integrale verantwoordelijkheid voor informatiebeveiliging?
Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Lees meer >

Business Analist

Werken bij een bedrijf waar je je elke dag kan vastbijten in complexe migratiepuzzels? Waar je samen kan werken en leren van de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >

Projectmanager

Als Projectmanager speel je een essentiële rol in het waarborgen van een succesvolle datamigratie en het tevredenstellen van onze klanten. Je hebt de touwtjes in handen als het gaat om het organiseren van jouw project; projectvoorbereiding, structurering, implementatie en beheer. Net zo belangrijk is je vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met zowel je teamleden als de klant.

Lees meer >

Traineeship Migration Designer

Werken bij een bedrijf waar innovatie onderdeel is van de missie? Waar je een productvisie kan ontwikkelen en uitvoeren? Waar je samen kan werken met de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >

Data Migration Engineer

Ben jij een technische dirigent die complexe systemen naadloos kan laten samenklinken? Heb je een passie voor het werken met SQL-query’s en ben je nauwkeurig, zelfstandig en ook in staat om goed in een team te functioneren? Dan hebben wij een fantastische functie voor jou in ons groeiende bedrijf!

Lees meer >