Jack de Frankrijker

Migration Designer

Wat ik zo leuk vind aan werk is dat migratie designer veel breder is dan alleen het maken van ontwerpen. Ik denk met de architect, de consultant en de klant in het analysetraject mee bij het bepalen van de strategie voor de migratie. Op basis van de strategie en scope doe ik workshops met mensen die inhoudelijk kennis hebben. De uitkomst van deze sessies verwerk ik in de ontwerpen.  Deze spreek ik vervolgens door met de architect en de ontwikkelaar(s). Na oplevering aan de klant van de geconverteerde data focus ik me op het analyseren van testbevindingen en het bespreken en beschrijven van de oplossing.

M’n werk is dus breed en afwisselend. Geen dag is hetzelfde! Ik vind de contacten die ik heb met de mensen binnen het team en met de projectmedewerkers van de klant vooral superleuk. Ik voel me echt onderdeel van een team met één doel: de migratie samen met de klant tot een succes maken.

Ik vind het goed dat er bij DX ook tijd is voor ontspanning: even een potje tafeltennissen of tafelvoetballen. Buiten kantoor sporten we soms ook samen – bijvoorbeeld padellen, een hardloop-event of een mud run.

Uitgelichte vacatures

Projectmanager

Als Projectmanager speel je een essentiële rol in het waarborgen van een succesvolle datamigratie en het tevredenstellen van onze klanten. Je hebt de touwtjes in handen als het gaat om het organiseren van jouw project; projectvoorbereiding, structurering, implementatie en beheer. Net zo belangrijk is je vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met zowel je teamleden als de klant.

Lees meer >

Migration Designer

Werken bij een bedrijf waar je je elke dag kan vastbijten in complexe migratiepuzzels? Waar je samen kan werken en leren van de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >