Jan Willem van der Paauw

Migration Designer

Ik werk in relatief kleine projectteams van vier à zes personen. Dit maakt het knus en lekker overzichtelijk. Er is een goede structuur in wie wat doet en hoe we onze projecten draaien. Dit maakt het werk voor mij fijn omdat ik me echt kan focussen op het werk.

Wat ik het leukste vind is om verschillende systemen te leren begrijpen. Per project is dit meestal verschillend en verdiep ik me tot in detail in deze systemen. Dat is noodzakelijk om het doelsysteem aan het bronsysteem te kunnen knopen! Dit houdt het werk voor mij gevarieerd en uitdagend.

Ik ervaar veel flexibiliteit en vrijheid. Natuurlijk zijn er workshops en vergaderingen waar je bij moet zijn, maar verder deel ik m’n tijd vrij in. Begin- en eindtijd van de dag zijn variabel. De ene dag begin ik wat eerder in de ochtend om een file te omzeilen en ga ik wat vroeger naar huis. De andere dag start ik wat later. Dat is wel zo prettig!

Benieuwd naar jouw toekomst bij DX?

Uitgelichte vacatures

Projectmanager

Als Projectmanager speel je een essentiële rol in het waarborgen van een succesvolle datamigratie en het tevredenstellen van onze klanten. Je hebt de touwtjes in handen als het gaat om het organiseren van jouw project; projectvoorbereiding, structurering, implementatie en beheer. Net zo belangrijk is je vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met zowel je teamleden als de klant.

Lees meer >

Business Analist

Werken bij een bedrijf waar je je elke dag kan vastbijten in complexe migratiepuzzels? Waar je samen kan werken en leren van de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >