Roy Driessen

Project Manager

Ik ben al best lang projectmanager en het verveelt geen moment. Het is een cliché, maar elk project is anders. De dynamiek van een project geeft me iedere keer de energie om het tot een goed einde te brengen voor de klant en dus voor DX.

Als projectmanager ben je betrokken bij alle fasen van een project. Vaak begint dat al bij de offertefase! Zo zorgen we ervoor dat het project ook uitvoerbaar is en dat je een goede start kan maken. En natuurlijk tot een goed eind kan brengen.

Ik heb denk ik wel een pragmatische stijl. Het is voor mij elke keer uitdagend om een weg te vinden die werkt voor het team, de klant en natuurlijk het resultaat. Heel dicht samenwerken met het team is niet alleen noodzakelijk, maar vind ik ook superleuk.

En dit mag ik allemaal doen binnen een hele leuke organisatie, met leuke collega’s. Er is zeker ruimte voor ontspanning en plezier met leuke uitjes, weekendjes weg en makkelijke overwinningen aan de tafeltennistafel 😉

Uitgelichte vacatures

Projectmanager

Als Projectmanager ben je heel belangrijk binnen ons bedrijf en voor onze klanten. Een succesvolle migratie en een tevreden klant ligt immers voor een belangrijk deel in jouw handen: hoe je het project voorbereidt, structureert, inricht en beheerst. En – minstens zo belangrijk – hoe je omgaat met de mensen in je team en van de klant.

Lees meer >

Migration Designer

Werken bij een bedrijf waar je je elke dag kan vastbijten in complexe migratiepuzzels? Waar je samen kan werken en leren van de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >