Roy Driessen

Project Manager

Ik ben al best lang projectmanager en het verveelt geen moment. Het is een cliché, maar elk project is anders. De dynamiek van een project geeft me iedere keer de energie om het tot een goed einde te brengen voor de klant en dus voor DX.

Als projectmanager ben je betrokken bij alle fasen van een project. Vaak begint dat al bij de offertefase! Zo zorgen we ervoor dat het project ook uitvoerbaar is en dat je een goede start kan maken. En natuurlijk tot een goed eind kan brengen.

Ik heb denk ik wel een pragmatische stijl. Het is voor mij elke keer uitdagend om een weg te vinden die werkt voor het team, de klant en natuurlijk het resultaat. Heel dicht samenwerken met het team is niet alleen noodzakelijk, maar vind ik ook superleuk.

En dit mag ik allemaal doen binnen een hele leuke organisatie, met leuke collega’s. Er is zeker ruimte voor ontspanning en plezier met leuke uitjes, weekendjes weg en makkelijke overwinningen aan de tafeltennistafel 😉

Benieuwd naar jouw toekomst bij DX?

Uitgelichte vacatures

Projectmanager

Als Projectmanager speel je een essentiële rol in het waarborgen van een succesvolle datamigratie en het tevredenstellen van onze klanten. Je hebt de touwtjes in handen als het gaat om het organiseren van jouw project; projectvoorbereiding, structurering, implementatie en beheer. Net zo belangrijk is je vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met zowel je teamleden als de klant.

Lees meer >

Business Analist

Werken bij een bedrijf waar je je elke dag kan vastbijten in complexe migratiepuzzels? Waar je samen kan werken en leren van de allerbeste experts op het gebied van data en datamigratie? Dan ben je bij Data eXcellence aan het juiste adres.

Lees meer >